Здравейте ( Вход | Регистрация )
Автор: plamenx Добавена на: Feb 12 2008, 11:37 AM | Прегледа: 1658 · Коментари: 5 |
---|---|
липсва | |
Copyright © Правата върху снимките принадлежат на техните автори | |
jordan_rusev |
![]()
Коментар
|
голям фен ![]() ![]() ![]() Група: ??????????? Коментари: 694 Регистриран: 2-August 06 От: Варна Потребител No.: 6 ![]() |
Харесва ми , мое лично мнение - без венеца !
-------------------- ...
|
Katrinzita |
![]()
Коментар
|
![]() редовен потребител ![]() ![]() Група: ?????? Коментари: 250 Регистриран: 6-March 07 От: Варна, морето, сините вълни..... Потребител No.: 266 ![]() |
Според мен пък щеше да е яко, ако венеца беше на фокус, а тялото не
![]() Но пък това си е мое лично мнение, пък и съм жена, кво разбират жените от актарт ![]() -------------------- "Любовта не е в другия, тя е в самите нас, ние я събуждаме. Но за да я събудим, се нуждаем от другия. Вселената придобива смисъл, само когато намерим някого, с когото да споделим нашите емоции."
|
jordan_rusev |
![]()
Коментар
|
голям фен ![]() ![]() ![]() Група: ??????????? Коментари: 694 Регистриран: 2-August 06 От: Варна Потребител No.: 6 ![]() |
Да , и така е хитро , моята идея е да се вижда цялото бедро - носи повече еротика. А ръката леко отпусната надолу за да изразява спокойствие.
-------------------- ...
|
plamenx |
![]()
Коментар
|
потребител ![]() Група: ?????? Коментари: 22 Регистриран: 6-February 08 От: Sofia Потребител No.: 438 ![]() |
Цитат(Katrinzita @ Feb 13 2008, 05:19 PM) Според мен пък щеше да е яко, ако венеца беше на фокус, а тялото не ![]() Но пък това си е мое лично мнение, пък и съм жена, кво разбират жените от актарт ![]() Определено жените разбират от еротика и съм съгласен с твоята идея, ще я пробвам с някой модел. Аз в онзи момент го видях така, и така го изпълних, разбира се много по-лесно се виждат нещата след като са станали, но в крайна сметка - кадъра не е лош - има идея! |
plamenx |
![]()
Коментар
|
потребител ![]() Група: ?????? Коментари: 22 Регистриран: 6-February 08 От: Sofia Потребител No.: 438 ![]() |
Цитат(jordan_rusev @ Feb 13 2008, 06:46 PM) Да , и така е хитро , моята идея е да се вижда цялото бедро - носи повече еротика. А ръката леко отпусната надолу за да изразява спокойствие. Ръката е нагоре, защото така гърдата и стои по-добре! |
![]() |
Lo-Fi версия | Дата и час: 16th December 2019 - 10:54 AM |