![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
freestyler |
![]()
Коментар
|
![]() на мен ми пука ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Administrators Коментари: 2,292 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
-------------------- |
Googlebot |
![]()
Коментар
#
|
Реклами от Google Група: Bot ![]() |
|
plamenx |
![]()
Коментар
|
потребител ![]() Група: ?????? Коментари: 22 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Здравейте на всички тук! За показаните пози мога да кажа, че са едни от най-известните, но разбира се има и още, тялото е пластично и комбинирано с др. предмети може да заеме хиляди пози. Но аз благодаря на автора на тези скици. |
malin_id |
![]()
Коментар
|
новак Група: ??????????? Коментари: 3 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Здравейте! Нещо немога да увелича рамера на снимките. Какъв може да е проблема?
|
freestyler |
![]()
Коментар
|
![]() на мен ми пука ... ![]() ![]() ![]() ![]() Група: Administrators Коментари: 2,292 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Здравейте! Нещо немога да увелича рамера на снимките. Какъв може да е проблема? Здравей, трябва да имаш поне един пост във форума, за да можеш да теглиш прикачените файлове, в това число прикачените картинки в темите. След настоящия си пост, вече не би трябвало да имате проблем. Тези промени са отскоро, идеята е че това е фотографски форум за взаимопомощ! Помагат ти (прочиташ нещо интересно) + Помагаш ( споделяш нещо интересно) = на много интересни и полезни неща във форума за всички. ![]() -------------------- |
malin_id |
![]()
Коментар
|
Благодаря за информацията! Да, аз съм нов тук и затова незнаех по въпроса. Сайта ми харесва и уроците ви ми се струват доста рабираеми и усвоими. Поздрави, Успех!
|
freestyler |
![]()
Коментар
|
Взе да ми омръзва за трия безсмислени постове, написани само за да могат да се теглят файловете! -------------------- |
schoneberg |
![]()
Коментар
|
новак Група: ??????????? Коментари: 1 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Браво много полезно нещо за начинаещи като мен.............
|
ULTRAS |
![]()
Коментар
|
Много полезно!
|
DonateLaazazaz |
![]()
Коментар
|
Наистина е много полезно. Благодаря !
|
malin_id |
![]()
Коментар
|
Наистина е неприятно да се занимаваш триене на спам, времето е ценно. А снимките са наистина полезни. Вече си ги принтирах на хартия да ги показвам на момиченцата коитонезнаят :)))
|
![]() ![]() |
Подобни теми
Заглавие | Отговори | Автор | Прегледана | Последно действие |
---|---|---|---|---|
най-добрите книги по фотография | 24 | Fori | 46,261 | Nov 19 2018, 04:40 AM simeonovall |
Безплатен курс по фотография | 2 | freestyler | 18,585 | Nov 19 2018, 04:39 AM simeonovall |
STUDIO MO - рекламна и сватбена фотография | 1 | STUDIO MO | 8,663 | Jun 15 2017, 10:38 AM freestyler |
Търся втори фотограф за сватбена фотография (Варна) | 0 | freestyler | 1,823 | May 21 2017, 08:37 AM freestyler |
Монитор за фотография | 1 | freestyler | 7,417 | Mar 30 2016, 09:02 PM Bat_Drago |
![]() |
Lo-Fi версия | Дата и час: 20th February 2019 - 12:14 PM |