![]() |
Здравейте ( Вход | Регистрация )
![]() ![]() |
![]() |
миро77 |
![]()
Коментар
|
потребител ![]() Група: Фенове Коментари: 105 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Вече започнаха да се организират (както трябва) фотографски семинари и обучения.
Мислите ли, че това на снимката го има и у нас? ![]() |
Googlebot |
![]()
Коментар
#
|
Реклами от Google Група: Bot ![]() |
|
smaquen |
![]()
Коментар
|
потребител ![]() Група: Фенове Коментари: 19 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
повечето, "фотоапаратодържачи" са за това.
Искаш не искаш това е истината, то и такива трябва да има защото ще фалират производителите :-) |
pavel |
![]()
Коментар
|
![]() новак Група: Потребители Коментари: 9 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
"фотоапаратодържачи"
![]() Много е ниско нивото на повечето "фотоапаратодържачи" и в същото време са много напористи в фейсбук е пълно с нескопосани снимки на лоши фотографи които ми се предлагат за харесване постоянно. Нека да има фото уоркшопи пък може и да се научи някой на нещо. |
blizzbg |
![]()
Коментар
|
новак Група: Потребители Коментари: 1 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Одобрявам ги :)
|
pi4o |
![]()
Коментар
|
новак Група: Потребители Коментари: 5 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Одобрявам фото-семинарите, но лошото, е че повечето се организират в София... Ние от "прованса" сме малко на опашката, защото "фотоапаратодържачите" сме по-малко
![]() |
Илиан |
![]()
Коментар
|
новак Група: Потребители Коментари: 1 Репутация: ![]() ![]() ![]() |
Не съм ходил още на уъркшоп, но предполагам, че би било полезен.Аз все още се чудя дали да посетя някой курс за начинаещи , от една страна бибило полезно, защото всичко което чета , тама ще бъде синтензирано , но от друга страна ме притеснява това, че тук в Пловдив избора е малък и не знам какво мога да очаквам срещу парите си и в няква степен бих ги инвестирал в обектив/аксесоар.
|
awesome |
![]()
Коментар
|
Нерегистриран ![]() |
Въпреки че темата е страна искам да кажа, че тази идея е много добра и силно се надявам да се организира такова събитие! Особено за нас начинаещите фотографи
|
![]() ![]() |
Подобни теми
Заглавие | Отговори | Автор | Прегледана | Последно действие |
---|---|---|---|---|
договор модел - фотограф | 34 | smaquen | 14,004 | Apr 19 2018, 05:14 PM niagara00 |
Избор на фотоапарат | 0 | skarif | 55 | Apr 7 2018, 01:04 PM skarif |
Портретна фотография - пози за фотомодели | 133 | freestyler | 470,759 | Mar 28 2018, 06:15 AM rumen21 |
Видео с фотоапарат | 4 | ivan-bonev | 2,440 | Feb 4 2018, 09:14 PM awesome |
най-добрите книги по фотография | 23 | Fori | 40,094 | Jan 30 2018, 11:45 PM awesome |
![]() |
Lo-Fi версия | Дата и час: 22nd April 2018 - 09:50 PM |