Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Сток Фотография - bg
Българска фотография > ФОТОГРАФИЯ > Сток Фотография - пари от снимки
top
Здравеите скъпи съфоромци искам дави питам имали някои Сток Фотография
саит на bg или руски em24.gif
freestyler
Здравей, български сток сайт няма! Има някакви жалки опити в това отношение, но са твърде несериозни да им се обърне внимание. Трябва да е ясно на всички, че това е много сериозен и голям бизнес. Много трудно се пробива на този пазар (говоря за нов сайт). Например АйСток е собственост на Гугъл em28.gif
Български сток сайт би могло да има, но на местно локално ниво. Фотографите в него ще са българи, купувачите ще са българи и оборотите ще са малки. Въпреки това, аз лично бих участвал в подобен сайт и ще се радвам ако някой го направи.
За Русия не знам. Дори и да има пак ще е нещо местно и малко. Всички сток сайтове имат руска версия (език), но мисля че това е направено по скоро за удобство на фотографите от Русия, които освен че са много са и доста добри.
beer.gif
top
em24.gif em24.gif
МЕРСИ
Снежанка
Намерих http://bg3.flystock.net/
top
намерих http://www.photoburkan.com/frontend/search.php
миро77
Нов български сток сайт, който изглежда доста добре!
beer.gif
freestyler
Друг сайт за продажба на снимки е http://foton.bg. Сайт на Икономедиа, има доста снимки предимно от техните фоторепортери.
Регистриран съм от 5-6 месеца, качих в началото 39 снимки за проба, до сега нямам нито една продажба. Въпреки че снимките са доста различни, като тематика и въпреки, че по мое мнение са доста добри.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.