Помощ - Търсене - Потребители - Календар
Пълна версия: Страхотно online радио
Българска фотография > ДРУГИ > Музика
freestyler
Преди време Фори ми го беше показал, но сега го преоткрих. Много е добро можеш да си избираш стила или стиловете музика които да звучат, дали да е енергична или спокойна, дали да е позитивна или мрачна, темпото и тн.

http://musicovery.com

Музиката е много важна част от живота, помага ни да преживеем трудни моменти и да се забавляваме в моменти на щастие ...
yuliyan
Мерси за инфото! Интересно и забавно ! И напълно споделям идеята за огромната важност на музиката в живота ни!!! Ако музиката някак си я нямаше на тоя свят , отдавна щях да съм превъртял...Макар, че понякога музиката ме кара да превъртам... R&R.gif sup.gif
Снежанка
И аз благодаря! Ето един линк с доста радиа и от мен http://radiomontecarlo.net/
dool
за мен радио енджой е най-доброто радио
JohnsonSmith
И напълно споделям идеята за огромната важност на музиката в живота ни!!! Ако музиката някак си я нямаше на тоя свят , отдавна щях да съм превъртял..


___________________
Best deals on latest series for buy dvds in our shop can let you get more discount!
mrsuperman
Течове от канализация и водопровод са най-често разпространени. Те биват резултат от некачественото строителство на съответната сграда или преустройство на ВиК инсталацията. Когато човек, който няма достатъчно умения, се захване с отстраняване на даден проблем, той много често поражда наличието на нов такъв, в пъти по-катастрофален за семейството. За това Ви съветваме да изберете професионална фирма, която се занимава с откриване на ВиК течове.
Това е "lo-fi" версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.